Wednesday, October 19, 2011

Pizza Hut's new cheesy 7

Ultimate Cheesy 7 Pizza!

It's so cheesy!


Sent from my BlackBerry® wireless device

Friday, October 14, 2011

Kategori Miskin Bandar



Salam Friday, people!



How are you? Before I proceed with the topic today, I'd like to stress again that our promotion for Premium Beautiful is still going on and will be ending SOON! The rebate for the purchase of PB is still on.


So come on, people. Grab this opportunity now and let's have our DREAM BODY before the year ends!




From hanis's blog:



Petikan daripada akhbar Utusan Malaysia, 26/12/2009 –
Wilayah Kota

RM3000 Ke Bawah Kategori Miskin Bandar – RMK 10

Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar
mencadangkan supaya mereka yang berpendapatan RM3,000
ke bawah dapat dikategorikan sebagai miskin bandar di bawah
Rancangan Malaysia Kesepuluh (RMK-10).


Menterinya, Datuk Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin berkata,
langkah itu perlu dilakukan memandangkan kategori miskin
bandar tidak boleh disamakan dengan definisi miskin yang
diguna pakai di bawah sistem data kemiskinan e-Kasih
sekarang.

Katanya, justeru definisi baru miskin bandar ini akan
membolehkan lebih ramai warga kota mendapat pelbagai
bantuan kerajaan sejajar dengan hasrat mewujudkan
kesejahteraan bandar.

”Namun harus ada perincian lanjut pada maksud pendapatan
bawah RM3,000. Maksudnya bukan semua yang
berpendapatan bawah RM3,000 layak.

”Sebaliknya kita tengoklah berapa orang anak dan perkara-
perkara lain sebelum boleh kata orang itu tergolong dalam
miskin bandar,” katanya selepas menghadiri Majlis Sambutan
Hari Krismas anjuran Parti Progresif Penduduk (PPP) di sini
hari ini.

Sementara itu, Raja Nong Chik berkata, antara perkara paling
pokok berhubung bantuan yang akan diberikan kepada
mereka yang tergolong dalam miskin bandar ialah soal
perumahan.

Sehubungan itu katanya, beliau yakin kerajaan akan memberi
lebih peruntukan pada aspek itu yang akan diperbesarkan lagi

di bawah RMK-10 selain bantuan-bantuan lain yang akan

diteruskan seperti unit saham amanah.


”Menjadi hasrat kerajaan supaya lebih ramai masyarakat
bandar yang dikategorikan miskin bandar dapat menerima
manfaat bantuan kerajaan. Jadi di sinilah tugas utama
kementerian untuk mempertingkatkan lagi jumlah mereka yang
layak menerimanya.”
”Sebelum ini tak ramai yang dapat kerana rujukan adalah pada
e-Kasih tetapi untuk RMK-10 dengan bermula tahun 2011,
asas-asas definisi miskin bandar akan diubah sama seperti
yang pernah disuarakan Perdana Menteri,” jelasnya.

Adakah kita dalam kategori ini?

Tepuk dada tanya... 3 years ago kami dalam kategori ini...
sangat malu, dulu rasa dah cukup tapi percayalah dengan
keadaan sekarang... barang semua dah jadi mahal..minyak
naik.. cost of living very high... we hardly survive.

Rezeki Allah luas, dan kita sendiri tahu 9/10 rezeki datang
daripada perniagaan. Yang penting kita perlu USAHA. Dan
rezeki takkan datang bergolek-golek... dia datang dalam
bentuk PELUANG

But for some people...
Ok la cukup pada apa yang ada, RM3000 tu more than
enough ( yes tu kalau seorang dua)

If kita dalam kategori ini, apa yang kita nak buat? Do nothing
or just wondering ape nak jadi pada nasib diri...or kita nak
naikkan taraf ekonomi keluarga?

Think about it!!




So people, if you wanna join our team in making your dreams come true, do not hesitate to contact me...



HURRY!



missynols@gmail.com


012-2283304

Friday, October 7, 2011

Money-making business


Hello everybody out there!

I've been neglecting this blog for quite a while already due to laziness and also work. Well, previously I only mentioned about the product Premium Beautiful, the magic corset. So what about the Company? Which company? Is it established? Any achievement ?

Thanks to my mentor, she has already compiled very important information about the Company that you can read for reference. This is very crucial before anybody is about to embark on any business.

So here goes:


The company : already 19 years in Malaysia and 36 years worldwide


Empat anugerah 'Best Under A Billion' selama empat tahun berturut-turut dari majalah Forbes Asia kepada our company bermula 2007. Satu-satunya syarikat dari Malaysia yang telah mencipta rekod sebegini. Anugerah ini ialah pemilihan 200 syarikat kecil dan sederhana dari Asia yang berprestasi paling cemerlang. Anugerah disampaikan oleh Christopher Forbes, Naib Pengerusi Forbes.


Mendapat pengiktirafan melalui Anugerah CSR Perdana Menteri 2009 di bawah kategori Pembangunan Wanita dari Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat. Anugerah disampaikan sendiri oleh Perdana Menteri, Dato' Sri Najib Tun Razak.

Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.
Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.
Syarikat yang mendapat Syariah Compliance di bawah Suruhanjaya Sekuriti


Come on people, let's join our team today for a better tomorrow!
The Company is already established, so no doubt about that.
Let's make money together.
TIME WAITS FOR NO MAN!

missynols@gmail.com
012-2283304

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday

Sent from my BlackBerry® wireless device

Monday, September 19, 2011

Kidzsports & Gym

Currently having fun monitoring my kiddo stretching her legs and arms and sweating here..

Kidzsports & Gym, Empire Shopping Gallery
Sent from my BlackBerry® wireless device

Monday, September 12, 2011

Heloooo!

Hi!

Lama dah tak update. Mood tengah malas.

I'm currently at Tabung Haji, depositing my daughter's raya angpow.

Hmmm, one more thing I'm fasting today. Tengah menggantikan puasa2 yg tak puasa Ramadhan hari tu.

Tunggu la, bila la mood nak datang ni..



Sent from my BlackBerry® wireless device

Friday, September 2, 2011

Disney's JOJO CIRCUS




Have you ever watched 'JOJO CIRCUS'?

I'm confused with this JOJO's sexuality.

Is JOJO a girl or boy?

If you go to Disney Junior's website and click on any videos or activities or games of JOJO CIRCUS, JOJO is referred to as a GIRL.

BUT, does JOJO look like a girl???

I don't think soooo...


Hmmm... maybe JOJO does look like a girl...

Sorry for posting this stupid confusion of mine...

SELAMAT HARI RAYA!

Tuesday, August 30, 2011

Salam Aidilfitri 2011

Assalamualaikum!

Di kesempatan ini saya Missy Nols ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada semua pembaca-pembaca missynols.blogspot.com.

Berhati-hati ketika memandu untuk yang balik kampung atau ketika menziarahi sanak saudara dan rakan-rakan. Dan berjaga-jaga ketika makan dan jangan mengikut nafsu setelah sebulan berpuasa.

Selamat bergembira dan ingatlah orang yang tersayang!


Sent from my BlackBerry® wireless device

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday

Sent from my BlackBerry® wireless device

Tuesday, August 23, 2011

Calling for PREMIUM BEAUTIFUL: Promotion!


Assalamualaikum!

ATTENTION!

PREMIUM BEAUTIFUL promotion
has been on since July 2011


Masih belum terlambat untuk dipakai pada
Hari Raya Aidilfitri



Hurry & Grab one quickly!


The offer is still on.

Setiap pembelian akan diberi rebate sebanyak RM150!
Rebate RM150


Harga sebenar: RM2400 (small) / RM2600 (large)
Harga promotion: RM1780 (small) / RM2000 (large)



Setiap pembelian secara CASH, CREDIT CARD atau RHB EASY diterima


HURRY! HURRY!


Sebelum promotion berakhir



Hubungi saya:


012-2283304
or
missynols@gmail.com

Friday, August 19, 2011

Motivasi di hari Jumaat



Assalamualaikum,

Salam Ramadhan everyone!

Saya suka baca blog sifu saya sebab beliau suka menulis tentang perkara-perkara berbentuk motivasi especially tentang bisnes. Walaupun sifu saya masih bekerja tetapi pendapatan sampingan beliau lebih banyak dari gaji bulanan kerja tetap dia. Pendapatan sampingan dia sudah pun melebihi 5 figures tetapi gaji kerja tetap dia biasa-biasa saja. Pendapatan bulanan beliau dengan berbisnes ni even lebih banyak lagi dari gaji bulanan kerja tetap dia selama setahun. Itulah penangan kalau berbisnes.


Ini saya ambil excerpt dari blog beliau. Boleh naikkan lagi motivasi diri ni...


My sifu with her beloved

"Ramai orang nak buat biznes, nak income masuk setiap bulan secara tetap, tapi tak nak keluarkan modal & tak nak berusaha..

Biasa dengar kan?

Tapi, macam mana tu? Adil tak untuk orang yang berusaha..?
Biznes apa pun ada modal..
Besar modal, besarlah margin untung..
Kecil modal, kecil lah margin untung..
Prinsip saya mudah.. tak semestinya nak mulakan biznes dengan modal besar..

Yang penting ialah BERMULA..

Macam mana nak ada perubahan kalau tak bermula..?
Selalu mengeluh, macam mana laa aku nak kaya ni.. tapi kalau kita masih jalankan rutin harian, bagaimana nak berlaku perubahan, macam mana income nak berubah..?
Setiap perubahan tak semestinya ada kemajuan.. tapi setiap kemajuan, mesti berlaku perubahan.

Contoh paling mudah..

Macam mana nak dapat dapat ilmu kalau tak pergi menuntut ilmu..?

Macam mana nak dapat result flying colors kalau asyik enjoy & tak study..?

Macam mana nak dapat anak kalau tak berkahwin..? (soal anak tak sah tak boleh diambil kira ye..)

Macam mana nak kurus kalau asyik makan banyak, tak nak exercise dan paling mudah kalau malas nak exercise & suka makan, tapi tak nak pakai Premium Beautiful & makan Lactolite yang boleh bantu untuk kurus..?


Macam mana nak bahagia kalau kita tak cari kebahagiaan pada orang lain..?

Boleh ke kita asyik menerima tanpa memberi..?

Dr Fadzillah Kamsah sendiri cakap, untuk dapatkan kasih sayang, kita kena memberi kasih sayang..

Sama juga dengan konsep rezeki.. kita kena cari, baru lah rezeki
MARI
..!

Semua orang tahu, punca pendapatan 9/10 adalah dari perniagaan.. dan semua orang tahu Rezeki TAKKAN Datang Bergolek, Bulan TAKKAN Jatuh Ke Riba.. tapi ramai di antara kita tak mahu sebab bila berniaga mesti ada PERUBAHAN.
Perubahan ape yang biasanya selalu orang takutkan sangat..? S

Saya dulu pun macam tu.. percaya lah..
Perubahan masa.. Dulu boleh rehat di hujung minggu.. Ada masa untuk tonton wayang.. ada masa banyak bersenggang.. masa untuk tidur.. Duit tak bape banyak, tapi suka lepak kat rumah.. maksudnya saya pemalas, itu dulu.. Eheheh..

Saya mulakan biznes nie sebab terdesak.. financial saya quite bad masa tu.. saya & adik mulakan biznes menjual baju kanak-kanak.. banyak modal habis, beribu Ringgit Malaysia habis & ada stok yang masih ada sebab tak laku.. tak nak salahkan orang lain, tapi mungkin kelemahan kami..

Sudahnya? Terhenti sampai di situ..

Saya nampak peluang lain, saya grab.. sebab paling-paling saya suka ialah KERJASAMA SECARA BERKUMPULAN.

Bantu-membantu, bimbing rakan-rakan kongsi sampai jadi & dapat apa yang saya dapat. Lebih mudah bila pemimpin & rakan kongsi SATU HATI, SATU MATLAMAT.

Waktu hujung minggu saya memang bukan seperti dulu sebab buat part time business.. tapi tak la 24 jam tak da di rumah.. Adaaa.. saya pun sayangkan suami & anak-anak saya sama macam orang lain. Cuma masa tu saya curi sikit dalam 2-4 jam untuk saya sediakan yang terbaik untuk anak-anak saya. Dan dulu saya, 2-4 jam tu biasanya saya akan tidur di rumah.. Saya cuma gantikan waktu tidur saya dengan menambah pendapatan. Begitu mudah sebenarnya..!

Tak seronok ker, korbankan waktu tidur yang beberapa jam tu jer dengan dapatkan income 5 angka? Uishhh.. SERONOK SANGAT..! (Lagipun tidur siang lama memang tak elok kan..)

Saya tak lakukan seorang diri.. tips, cara mantapkan kumpulan, cara menjadi profesional semua diajar.. tak ada rahsia yang disimpan.. Berlainan dengan biznes konvensional, semuanya bergantung pada diri kita seorang.. sebab tu saya saya salute dengan orang yang biznes konvensional.

Peluang bisnes ni TERBENTANG LUAS..! Tinggal kita yang NAK ATAU TAK sahaja.

Saya buat biznes ni sebab saya memang nak keluar dari zon kewangan yang sangat sangat tak menyelesakan.

Ini pemikiran saya dulu sebelum buat keputusan buat biznes.

"Alaa.. dah ok dah ni.. life sekarang.. boleh beli perabot bayar ansuran, ada jugak duit kutu sikit nak tambah apa yang kurang.. anak dapat simpan RM50 dah ok lah berbanding orang yang tak boleh nak menyimpan langsung.. bagi kat mama abah RM150 selang sebulan pun ok sangat.. dari orang yang tak penah nak bagi mak ayah diorang?.. alaa.. pakai barang mahal, buat apa.. kalau ada duit lebih baik aku simpan.. diorang tu menunjuk jer lebih..alaa.. ada yang dah buat biz tu tapi tak jadi pun..? tak kaya pun macam diorang cakap?"

Saya rasa diri saya sungguh pathetic & loser..

Lama-lama saya tak boleh tipu diri saya sendiri. Dan ada yang memaksa saya keluar zon yang saya rasa selesa tu.
Duduk diam termenung, fikir sendiri.. "Ok Fazi.. kalau kau nak berjaya.. kenapa nak kena tengok contoh orang yang tak berjaya..?". Baru lah dapat signal, "Aku kena buat jugak", DING DONG BELLLL.. ehehehe..

Bila dah buat, dah bermula, saya nampak makin lama, makin elok keadaan kewangan saya.. selesaikan hutang yang menyesakkan kepala.. memang keadaan awal buat biznes, memang tak nampak hasil banyak sangat, sebab selesaikan bebanan hutang..

Tapi lama-kelamaan, beban hutang mula sikit, simpanan dapat buat lebih banyak.

Dan dah boleh mula beli barang-barang apa yang saya suka. Saya pun tak boleh nak tipu diri saya nak merasa pakai handbag yang mahal, cantik, pakai baju cantik, yang berjenama.. walaupun saya seorang yang sederhana.. tapi jauh kat sudut hati, NAK JUGAK MERASA.


Nak jugak merasa bila beli barang cash atau debit card..
Dan ramai juga yang buat biz nie asalnya orang senang, memang berada.. tapi masih lagi buat, kenapa..???
Sebab diorang nampak PELUANG BUAT DUIT LAGI BANYAK.

Buat bisnes ni, MUDAH. Jangan terlalu banyak block dalam fikiran kita.. kalau banyak sangat block, memang takkan jadi.
Mesti berani..! Berani cabar diri gapai impian..! Berani cabar diri untuk luangkan masa untuk keluar dari zon selesa, BUAT SEMENTARA SAJA untuk dapatkan keselesaan yang lebih lagi..! Berani cabar diri berikan yang terbaik untuk mak ayah kita..!

Tak ada apa yang nak ditakutkan, sebab dalam biznes ni, leader sentiasa ada untuk back up tidak kira masa.

Rosham Nor cakap dalam Malaysia Hari Ini (MHI), zaman sekarang, bukan zaman buat satu kerja saja. Kat Malaysia ni, rezeki banyak, tinggal kita jer nak cari.."


Jadi, nak tunggu apa lagi?
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut
bisnes yang kami lakukan ini
dan untuk pendapatan tambahan

hubungi
012-2283304
missynols@gmail.com




Thursday, August 18, 2011

Thank you, NUFFNANG! Thank you, TGV CINEMAS!




HAPPY BIRTHDAY!

Whose birthday?

IT'S MY BIRTHDAY!!


Yeah, yeah! I celebrated my birthday on August 1st the other day. The 1st day of Ramadhan! Ameen! I feel blessed to have had a birthday coincided with 1st day of fasting month. So hubby brought me & our kiddo to have lunch a day earlier (July 31) at Chynna, KL Hilton.

(pic googled)

But I'm not gonna babble about my celebration here...

I wanna take this opportunity to THANK these parties below...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
AND
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

FOR GIVING ME FOUR (4) COMPLIMENTARY PASSES FOR ANY MOVIE AT ANY TGV CINEMAS OUTLETS NATIONWIDE!!!

As a TGV Birthday Surprise!!

Thank you!
Thank you!

You are so AWESOME, TGV CINEMAS!!


But I still haven't decided what movie that I'm gonna watch. One thing for sure I'm gonna watch it after Raya out of respect of this holy month. I'm not saying that you can't visit cinemas during fasting month. It's just that I'm a little bit free after Raya. Hehe...

Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday

Sent from my BlackBerry® wireless device

Tuesday, August 16, 2011

Success Story



Assalamualaikum,


This is truly an inspirational success story to read. From an ordinary girl to a very extraordinary business woman at a very young age. Very determined and ambitious, I must say! I've known her since joining her empire last year when she was still "green" in the business. But now she's a somebody that I look up to everyday.

So people, who doesn't want to be like her? I want! I want! Let's join the growing empire led by Hanis and be Hanis' junior.

Be proud to be successful in our own lives, only we can decide what we want and turn our lives 360 degrees.

Come on! Let's join our team and earn BIG income like her.


Buzz me: 012-2283304
missynols@gmail.com



As you all know I used to be a housewife. Lepas graduate, I malas nak kerja. Coz at that time I was pregnant. Dah nak dekat 7 bulan time tu, so I tot maybe i just relax je kat rumah. plus memang confirm la x de org nak hire pregnant women kan. I really enjoy my first pregnancy. Boleh bangun tido sesuka atii akuu..



Then tup tup... hariz pun selamat dilahirkan. Becoming a mother is not easy. Tambah2 si hariz at that time x nak tido malam!! Oh noo... macam mana nak masuk kerja kalau macam ni? Plus i'm fully Breastfeed him.. so i tot maybe i could give myself a break for 6 months maybe?? hubby agreed.



Duk rumah, is the bestest thing ever! Yes! you boleh bangun sukati pukul berapa u nak, pakai baju tido pagi petang siang malam. No one bother. I enjoy staying at home walaupun gaji i at that time 3 angka sajork. uhukkk


dulu pekerjaan suri rumah ku ini dipandang hina

as time goes by, hariz dah masuk 7-8-9 bulan.. Hubby tanya bila u nak kerja? Now i dah memang takde mood langsung nak kerja. Kepala hotak aku dah mula berkarat. And term2 engineering pun sudah ku lupakan. Oh no. Macam mana nak masuk kerja ni??

And the next thing i know.. hariz is already 1 years old.. Me? Still stuck at home with no progress. Except jadi mak. The truth is I MEMANG MALAS NAK KERJA. I malas nak bangun awal2 pagi, redah jam. I don't like to work for people. I malas nak buat benda yang sama tiap2 hari.It is just not me.

In fact I lagi suka belajar dari kerja. I told my hubby i nak sambung my master. Dia ok jer. Seach punya search i nak belajar kat Finland. Nape finland, sebab FREE!! yes all scandinavian countries semuanya free for education. ngeheee

And one day, i tengah scroll2 my FB.. or Friendster kot. I tengok my friends.. Uniten or TIKL semuanya ada PROGRESS. some of them engineers.. lecturers.. or sambung masters kat overseas ade yg tengah buat phD pun! Bukan perasaan hasad dengki ok. PHD. At the age of what 25?!! Akuu???????? dimanakah aku berada? Oh noooo!!!!!! goshhh i felt soo down n down down berhari2.. aku nanges. Meratapi nasib. Salah siapa? No one!! I have no income (ade la takat nuffnang punya haha), no house, no car, no job NADA!!!

And then i pray so hard every day mintak Allah bukakkan pintu rezeki. I want my life back. I nak jadi somebody yang boleh dibanggakan. Tak kesah la dalam apa2.. bidang..

Then one fine day... a friend of mine sms me

Babe ko nak tak buat side income RM3000 sebulan

Dalam hati : wwoooo RM3000 is what i need! Since aku malas kerja. RM3000 pun jadik lah.

I terus sign up and no turning back.


Fast forward TWO years plus... later...........

dari RM3000 (my first pay)

*
*
*
*


First bonus jadi CDM!
*
*
*
*
*
*
*
*

combine hubby and wifey income..:)


dengan car fund for the WHOLE LLIFE, Wawasan bonus (bila ade 6 leg bergerak), Traveling foc tak yah cakap lah.. and many more!


My first Beemer 3 Series

My latest Beemer F10






Here I am Today.


with my group now expanding syukur sangat2...business partners ALL OVER MALAYSIA, infact berada di Aussie, Brunei, Singapore and UK!


HONG KONG 2 BUS FULL with BUSINESS PARTNERS!


Alhamdullilah! I'm so blessed with my life. I think ada hikmah kenapa i tak kerja dulu... otherwise I takkan jumpa this wonderful bizz! My life has change 360 degree! Not only I changed, but those yang bersama-sama hanis dari awal sehingga kini pun sama2 turut berubah! Syukur!!

With the right determination and guidance you will be succeed!!! Yeahh I believe that!!

A man can be as great as he wants to be. If you believe in yourself and have the courage, the determination, the dedication, the competitive drive and if you are willing to sacrifice the little things in life and pay the price for the things that are worthwhile, it can be done.InsyaAllah!



Masa akan menentukan segalanya!! Gunakan masa sebaik-baik mungkin else dia akan terbuang dan berlalu macam tu je!


Monday, August 15, 2011

Nippon Paint

Ermmm...

How do I get those things above?

No, no.. Not the paint but the soft toys.

Those cute - cuddly - colourful - rainbow coloured - huggable soft toys..

My kiddo has been pestering me to buy those but I've no idea where to get them.

Any idea? Do they really sell the toys or the toys are just being used for commercial purposes?

Hmmm!


Sent from my BlackBerry® wireless device

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday... Not so!

Aaahhh!
Finally I got my waist nipper (PB) back after sending it for repair.

No charges for repair - it's FREE!

PREMIUM BEAUTIFUL has LIFETIME WARRANTY!

I likeeee...!


Sent from my BlackBerry® wireless device

Tuesday, August 9, 2011

....

"Be and it is!"... "Kun faya kun!"

Every thing that happens has a reason.

Accept what has been spelled out for us, do not despair if something bad befell on you or what u wished for were not granted.

Because Allah has better plans for us.

Perseverance pays.

Doa is the key because Allah listens.

Be positive, don't worry because qada' (or is it qadar?) can be altered through persistent doas.

Do not give up!

I'm writing this as a reminder to myself... -__-

And to those who are facing rough times in lives.

Be patient and persevere especially during this holy Ramadhan as patience is virtue and all our good deeds will be rewarded more and earn bigger 'pahala'.

Happy fasting everyone, the Muslim readers!


Sent from my BlackBerry® wireless device

Friday, August 5, 2011

Premium Beautiful: Promotion & Rebate


Assalamualaikum!

ATTENTION!

PREMIUM BEAUTIFUL promotion
has been on since July 2011

Hurry & Grab one quickly!

The offer is still on.
Setiap pembelian akan diberi rebate sebanyak RM150!
Rebate RM150

Harga sebenar: RM2400 (small) / RM2600 (large)
Harga promotion: RM1780 (small) / RM2000 (large)

Setiap pembelian secara CASH, CREDIT CARD atau RHB EASY diterima

HURRY! HURRY!

Sebelum promotion berakhir

Hubungi saya:

012-2283304
or
missynols@gmail.com

Thursday, August 4, 2011

Business partner - pekerjaan sampingan

Assalamualaikum!

Saya ingin membesarkan dan memperluaskan empayar business saya dan memerlukan individu-individu yang berminat untuk menyertai partnership ini.

Sesiapa yang masih mencari pendapatan sampingan untuk memenuhi budget bulanan, jangan risau! Boleh hubungi saya untuk sesi rundingan dan pelan business secara terperinci.

Pendapatan bulanan yang tinggi dan dijamin Halal!

Cepat hubungi saya untuk appointment!

0122283304
missynols@gmail.com

Sent from my BlackBerry® wireless device

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, July 28, 2011

HARIMAU MALAYA - GO TIGERS!!

Tonight will be the match against Singapore.

All the best Malaysian Team!

Give your best performance! Our prayers are with you.

WE WILL ROAR FOR YOU!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tuesday, July 26, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL: Q&A

Aslm people,

Sesiapa yang nak tau berkenaan Premium Beautiful corset ni boleh call saya terus atau email. Satu lagi ada beberapa soalan yang sering ditanya mengenai corset ni. Di sini saya letakkan soalan-soalan yang biasa diutarakan:

From CDM MAI (terima kasih CDM!):


1. Selesa tak pakai Premium Beautiful Corset ni???

jawapan : PB diperbuat dr materials exclusive which is kita panggil akwatek and aquadyne,pb x sama mcm rata2 corset kat luar sana...this is Luxury Corset yang mana bila kita sarung je..memang dpt rasa lain dan best.....comfortable coz it has 360 degree flexibility...boleh pakai up to 24 hours...selesa nak buat kerja apa2 pun...nak kerja,buat kerja rumah even exercise pun boleh pakai....

2. Berapa Lama boleh dapat kesan utk kurus??

jawapan : actually yg ni subjektif sbb pb ni dia menstabilkan hormone badan,tingkatkan metabolism rate...lancarkan peredaran darah dan pecahkan molekul lemak. so kesan dia berbeza utk setiap org...ada yg seminggu dua dh nampak hasil...ada yg sebulan....depends on badan org.cuma apa yg best is once u dah sarung pb...u akan dpt immediate shape dan terus akan loose few inches....dan pb akan hadkan pengambilan makanan kita...bukan hilangkan selera makan..so that dia akan membantu kita utk diet naturally.

3. Apa maksud lifetime warranty...??

jawapan : lifetime warranty ni dia akan cover kerosakan corset...which is bila corset u rosak..boleh hantar balik repair ans its FOC...bukan dia ganti the new one ye....so,anytime boleh hantar utk service.

4. Mcm mana nak basuh dan cara penjagaan

jawapan : just rendamkan dalam air+pb washer and sidai,jgn perah jgn masuk washing machine and jgn sidai under matahari.

5. Mcm mana nak tentukan size

jawapan : size depends on measurement badan masing2....sbb pb ni bukan one size fits all...dia ikut ukuran badan..ibarat custom made.ukuran badan yang diperlukan is bust,underbust,waist n butt. Ada cara nak ukur badan. Boleh contact saya nak tau lebih lanjut.

6. Brapa harga and Payment

jawapan : harga pun ikut pada ukuran badan u all..ada 2 category harga...small/med and large size.payment by cash,credit card,paypal,rhb easy installment plan and cash installment mthly pun diterima.

7. boleh tak nak pakai by pieces sahaja...satu2...

jawapan : tak digalakkan sbb akan memburukkan lagi bentuk badan kita sbb akan jadi tak propotionate sbb pambahagian lemak jadi x rata.

8. Brapa lama nak kene pakai??

jawapan : minimum 8 hrs per day and drink a lot of water.

9. kalau bersalin c-sect boleh pakai??

jawapan : boleh..once luka dah sembuh...utk permulaan u boleh pakai waist nipper after 3 weeks of delivery.



NOW IS THE RIGHT TIME FOR U TO EXPERIENCE PREMIUM BEAUTIFUL

WEAR IT...FEEL IT...LIKE IT.....AND SHARE IT...!!

Monday, July 25, 2011

Cecelia Ahern - There's no place like here

I'm currently reading this book. This novel is not new, it was published a few years ago.

I've never read any books by Cecelia Ahern except for this one film based on her book: PS, I Love You. Well, I have just watched that movie 3 months ago.

Last two months, I came across a book sale that sold novels for RM20 each. So I grabbed the opportunity to get Ahern's book - any of her novels that has a print of "The International Bestseller".. -___-

Luckily I only bought one. Suffice to say that after 2 months I'm still at Chapter 24, still halfway through the book. There are 55 chapters altogether.

Maybe I'm still not used to her way of writing.. Hmm.. Have to speed up the reading!

Go! Go! Go!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.