Wednesday, January 27, 2010

Switzerland? Umrah? Bestnyaaaa!!!

Hello people!!! How are you doing??

Since January is coming to an end, it is still not too late to add / make new resolutions for self betterment and enhancement. Let's strive and work hard and hope that 2010 will bring more prosperity to us...AMINNNN!!

For me, I really really hope and even pray that this year my life will change completely. I don't want to be just a normal person who works 8 hours a day, receives salary at the end of the month and lets her life be stagnant until her retirement day. I don't know about you people but I'm never satisfied with what I earn. Some people can be so lucky and have everything in the world. However, not everybody is lucky... What about you, you and you??? So think again!

Alhamdulillah, Allah has made my journey this way and I met with a few ladies who are already in this business. They explained to me the marketing plans and now I'm on my way to becoming a successful business woman like them. Most of the leaders in this business are earning 5-6 figure incomes. WOW!! who wouldn't want that? InsyaAllah, I'm working and praying hard towards it. My biz partner who introduced me to this business is already earning 5 figures. Yes, with the help of the leaders, knowledge, action and prayers, one will definitely be rewarded with SUCCESS!

As I mentioned last time, Allah pernah menyatakan yang 90% daripada rezeki di atas bumi ini datang dari perniagaan. Why don't we join the statistics, kenapa perlu bekerja untuk orang lain dan kayakan orang lain. Baiklah kita kayakan diri sendiri. Sapa lagi yang boleh kayakan diri kita selain dari diri kita sendiri...Allah pun akan makbulkan doa kita jika kita sendiri ada effort untuk berusaha ke arah itu..Kenapa nak perlu selesa dengan keadaan sekarang kalau ada peluang untuk memperbaikkan diri? Kalau masih single, nanti nak kahwin. Kalau dah kahwin, nanti dah ada anak. Kalau dah ada anak, anak-anak semakin membesar. Cukup ke duit? Anak-anak membesar la paling banyak pakai duit...Cukup ke duit gaji??

This business will not let you down. Believe me...

Rich people focus on “opportunities”, poor people focus on “obstacles”..

Rich people “act in spite of fear”, poor people “let the fear stop them”..

Rich people “admire” other rich and succesful people, poor people“hates” rich and succesful people.

–by T. Harv Eker

So people, what are you waiting for? This business provides free overseas trips 3 times a year. The second trip for 2010 (June) will be Switzerland / Umrah whichever you prefer. Switzerland is one of the most expensive countries in the world and who would want to spend money on the expensive tickets, accommodation and food? Well everything is provided for by the Company.. Sapa tak nak? And whoever yang belum lagi mengerjakan umrah, bila lagi nak merasa menjejakkan kaki ke Tanah Suci Makkah? Semua orang berebut nak pergi Makkah...Nah! Company kasi free trip lagi pergi, marilah kita jangan melepaskan peluang ni...Kat sana pun kita berdoa la banyak2 murahkan rezeki kita, ampunkan dosa2, berikan kesihatan dan sebagainya...

Makkah al-Mukarramah


Mount Titlis, Engelberg, Switzerland

Whoever can afford this this takpelah tapi sapa tak nak grab the opportunity that you can go there for FREE??

Well, marilah kita sama2 rebutkan peluang ini...The Company gives free trips (overseas), car fund, bonus, and lots more! You can do this for that extra income that you don't have... Who wouldn't want that extra come starting from RM2+++???

"There are people who have money and people who are rich." ~Coco Chanel

What are you waiting for?
Come and join me!

Hotline: 012-2283304

Tuesday, January 26, 2010


The other day I went to Tesco for some grocery shoppings. Biasa la, bila dah membeli belah ni, terasa la nak gi membuang air. One thing about public toilets in Malaysia ni, bukan setakat Mat Saleh yang geli nak guna, I pun geli tau…!! Toilets at big shopping malls je yang I boleh tolerate nak guna but sorry to say about toilets at smaller malls, hypermarkets, petrol stations, R&Rs etc... Kalau nak guna jugak, I need to use so much tissues for toilet seats or kalau yang squatting bowl tu, itu tak leh nak cakap apa la... GELIII, hokeyh!! yang satu lagi I menyampah boleh tak jangan SQUAT kat atas TOILET SEAT??? Ingat ini jamban cangkung ke? Boleh tak ada sifat-sifat civic minded sikit, ini public toilet, bukannya rumah sendiri... Sometimes sedih giler bila tengok the condition of these toilets...ada toilet baru tapi keliling toilet seat tu penuh ngan tapak2 kasut yang hitam... So in this case I have to use tissues & put on the seat to protect my *** from contracting any germs that may be left by some ignorant people!!

Toilet at tesco
Tengok tu, siap ada panty liner tertinggal lagi atas tu! A**H**E!!

Tapak-tapak kasut atas toilet seat
EEEIIIII!!! sakit atinya!!!

Tengok tu, panty liner yang dah berapa hari punya dah..
Siap ada kuning-kuning lagi....
Tak boleh ke buang properly??

Monday, January 25, 2010



Info from Hanis:

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :

  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.

  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.

  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.

  • Sinar infra merah jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

Kebaikan FIR (Far Infrared Rays)

What is Far Infrared therapy (FIR) and what does it do:

Far Infrared Ray are waves of energy, totally invisible to the naked eye, capable of penetrating deep into the human body, where they gently elevate the body's surface temperature and activate major bodily functions.


Far Infrared expands capillaries which stimulates increased blood flow, regeneration, circulation and oxygenation.

2) Far Infrared is excellent for detox. Scientists in Japan report that in the FIR treatment of clogged capillary vessels, heat expands the capillaries and then initiates the start of a process to dissolve hidden toxins. Far Infrared thereby promotes elimination of fats, chemicals and toxins from the blood: Poisons, carcinogenic heavy metals - toxic substances from food processing - lactic acid, free fatty acids, and subcutaneous fat associated with aging and fatigue - excess sodium associated with hypertension - and uric acid which causes pain. Furthermore, if sebaceous glands are activated, accumulated cosmetics in pores can be eliminated through the skin (sweat and oil glands) rather than by the kidneys.

3) Far Infrared stimulates enzyme activity and metabolism - One hour under the HotHouse burns over 900 calories by raising the metabolism and body temperature. FIR heat also breaks down cellulite - trapped water, fat and waste.

4) Far Infrared promotes the killing of many pathogenic (disease causing) bacteria, viruses, fungi and parasites.

5) Far Infrared promotes rebuilding of injured tissue by having a positive effect on the fibroblasts (connective tissue cells necessary for the repair of injury). Furthermore, it increases growth of cells, DNA syntheses, and protein synthesis all necessary during tissue repair and regeneration. Excellent for healing burns, scar tissue and skin problems.

6) Far Infrared relieves nervous tension and relax autoneuro muscles thereby helping the body make the most of its intended healing abilities. FIR reduces soreness on nerve endings and muscle spasms, as muscle fibers are heated.

7) Far Infrared strengthens the Immune System by stimulating increased production of white blood cells (leukocytes) by the bone marrow and killer T-cells by the thymus.

8) Far Infrared strengthens the Cardiovascular System by causing heart rate and cardiac output increase, and diastolic blood pressure decrease - Extensive research by NASA in the early 1980's led to the conclusion that far infrared stimulation of cardiovascular function would be the ideal way to maintain cardiovascular conditioning in American astronauts during long space flight.


Terdiri daripada 3 bahagian iaitu:

Long Bra

1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.

2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.

3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.

4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.

6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.

7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.

8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


1.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

2.Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

3.Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

4.Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5.Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

6.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.

Long Girdle

1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.

2.Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.

3.Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

4.Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.

5.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
6.Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.

7.Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

8.Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.

9.Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

One more thing, one of the effects & results that you can see after wearing this corset is proven as below:
My biz partner



Oleh itu, apa yang anda tunggu lagi??

Call me: 012-2283304

Friday, January 22, 2010

The one with a lady we call "MAID"

Last night my kiddo was sooo active she kept climbing on the sofa, jumping, running around, jumping on both me & hubby who were busy watching tv & buat macam-macam la... So by the time we went to bed, she was like overstimulated & refused to go to sleep. By 11.30pm tu she started crying loudly and pining for Bibik. Hah, hangin jugak la I kalau dia sebok cari Bibik... One thing about my maid ni, since we hired her in June 2007, my kiddo has been used to be "gendong" inside kain batik lepas tu...Ala you know Maid2 Indon ni kan suka ikat kain batik lepas around their bodies and put the babies inside there. Actually it's easier for them to move around cos the babies are safely tucked inside.

One more thing babies will like it to stay inside the cloth cos it is warm there and they feel safe. Mat Saleh kan tiru this style & even invented new style & modern cloth and they call it babywearing. The function is exactly the same and who would have thought that the pioneer of this invention is actually indonesian! The problem is bila babies dah get used to being carried around like that and slept inside that gendong, nanti dia nak camtu je...The same goes to my kiddo. My maid memang nak tidokan dia mesti letak dalam tu, bila dah lelap dia akan kasi susu botol. Dah habis susu, baru letak atas katil. My kiddo only drinks milk from bottle kalau dah terlelap ye...Kalau dia dalam keadaan yang conscious she refuses to drink from the bottle.

Satu lagi I geli la cos bila baby duduk dalam tu kira macam dia di"cuddle" oleh maid, kan...It's like eeiii...badan maid tu...kalau ahli keluarga sendiri takpe la jugak, ini MAID...badan dia, bau dia...sebab tu la agaknya my kiddo ni is sooo attached to the maid. Ye la dari kecik dia jaga sampai sekarang.. my maid also cooks for my kiddo, her porridge, chicken soup, sacrambled eggs, noodles and so on.. so kira air tangan maid jugak lah dia merasa.

Whenever my kiddo rasa takut masa hujan ke, ada lightning & thunder ke, dia mesti cari may maid. Kalau jatuh ke, sedih ke pun cari maid. So how??? Sapa mak dia sebenarnya nih??

I remember ada satu email i received a few months ago. It was a test ke exam ke camtu la, ada sketch gambar sorang pompuan tengah cuddle baby. Question tu sounds like this: "Gambar ini menunjukkan kasih sayang seorang .........." There was a handwritten answer "Bibik". Hihi.... Budak2 zaman sekarang ni banyak mendapat attention and love from strangers called bibik and less from their own parents.. Ye la, like me & hubby pon can only spend time with our kiddo petang sampai malam je la... kalau dia tido awal or if we all balik lambat tak dapat la main2 ngan dia.

Oh ye, ada sorang relative of mine ni ada sorang baby, only a few months old. Everyday she expreses her milk to feed her baby cos she's a working mom. Kat milk bottles tu dia akan letak date and time to keep track of the milk consumption cos yang lagi lama sepatutnya akan digunakan dulu. Bila dia pegi kerja maid dia yang jaga baby. Ada beberapa kali dia terperasan la milk dia ni macam tak luak-luak pun and baby dia pun macam tak naik2 berat badan. So one day tu dia balik awal & noticed that dalam rumah dia senyap je takde bunyi. Dia pun terus bukak pintu bilik maid dia and guess what she saw..........Baby tu tengah hisap ***** maid tu...EUWWWWW!!! Geli, hokey! Maid tu pulak tengah sedapppp je tido. i'm not sure maid tu ada susu ke tak but my relative ni suspect maid ni saja letak baby tu kat situ cos baby tu akan senyap je suckling on that thing. So dia tak payah buat kerja lain... Maid tu terus di terminatekan.

Hmmm...what to do? we still rely on these maids to look after our kids, kalau tak nak gi kerja sapa yang jaga? Parents? Itu kalau parents dok dekat... Nursery? babysitter? I tak berminat la pulak my kiddo bercampur2 with other kids ni at very tender age... Cepat dapat sakit bila budak2 lain sakit... Kalau umur 5-6 tahun ok lagi. Hmmm, what to do? what to do?

Thursday, January 21, 2010

The one with wedding anniversary

Today I have no interesting stories to tell (macam la all this while semua interesting!). Takde idea la nak tulis apa. Apa ya nak cerita? Oh! Two of my friends celebrate their wedding anniversaries this month. Congratulations to both of you! You know who you are! Wedding Anniversary should be celebrated cos that's the day you mark the milestones of your togetherness, hardship, happiness, ups & downs and whatever la that you've been & done with your spouse. It's not that everyday you celebrate it, it comes only once a year. Memang la orang cakap you should love your spouse everyday & everyday is a special day. But for me, mana ada everyday is a special day. Mesti ada salah satu hari you gadoh ke, masam muka ke, bad mood ke or anything la. Wedding anniversary is different, same goes to birthday. Macam me & hubby, we always celebrate these two occassions in a special way. We will make sure that we go out for dinner & give presents to each other. Kalau that year takde presents pun, we'd ensure that we have dinner, just the two of us. we never bring along our kiddo unless it's her birthday. Our anniversary falls on December 22. Last month we celebrated that day & had dinner at Avanti, Sunway Resort Hotel. It's a mexican restaurant and ada live jazz performance at night. You want to know what we had that night? Let me show some pics...

This is sparkling natural water (air kosong yang ada gas)
Ugh! I can't take normal water which contains gas. Plain water & gas don't jive!
This water was imported from Spain ke mana ntah & it costs a bomb for just plain water

Ni biasa la entree
Bread, rolls & seangkatan dengannya
We all selalu belasah benda ni sampai habis cos bread diorang ni mesti sedap2

That's my drink
I don't quite remember what it is but it tasted like banana

Our seafood salad
But for salad I normally prefer caesar salad

My seabass
Masa ni i dah kenyang giler pasal dah belasah bread tadi sampai habis
The seabass was served with mushrooms yang banyak2 tu

Our quattro pizza
The name is quattro cos the topping consists of four types of cheese...yummeh!
Cheddar, mozarella, parmesan & goat's cheese

Hubby's sauteed mushroom
This one is soooo sedappp...

After the dinner we went straight to subang parade cos hubby wanted to go to Toys r' us. Biasa la, kalau we all kluar withour bringing the kiddo along, hubby mesti nak beli something kat dia cos kesian kena tinggal kat rumah. Kat sunway pyramid takde toys' r us, that's why we went to subang parade. I don't remember what we bought for kiddo cos dah selalu sangat beli macam2 kat dia... beli apa ye? Ntah la...

okla, that's all for now...

The one with necklace...

The other day kan was my kiddo's birthday. One of the birthday presents that she received was a gold necklace, given by my parents. Habib Jewel, hokeyyy... My parents gave her the necklace pun becoz she demanded it from my father. I think she must have seen it on tv ke, cartoon ke. When I asked my maid how she got the idea of the necklace, my maid ckp, "itu ada kakak-kakak dalam tv pakai necklace...". That was her answer...Tapi bila I tanya my kiddo during the kenduri the other day, she said, "Alesha saw Bibik wear necklace....". My maid memang ada pakai rantai mas pun... Kelasss gitu maid haku!

After the kenduri, I put on the necklace around my kiddo's neck. Tapi dia cam sebok2 nak main with her other presents je...Then she took it from me and main campak2 dalam toy house dia la, nyorok2 kan at other places la...Bahaya wooo...Dah la harga mas sekarang tinggi, kalau sapa2 jumpa boleh gadai kat kedai tu... After all, I think dangerous jugak if my kiddo were to wear it and my maid bawak dia jalan2 kat luar ke, orang lain nampak ke...Bahaya yek? So I decided to wear it myself daripada dok tersimpan je nanti kena bayar zakat pulak kan... I told my kiddo that I was gonna wear her necklace. She seemed ok je with the idea. Since that day, I've been wearing it for 5 days until yesterday evening when I came back from work, dah bukak2 tudung semua pas tu she saw the necklace around my neck. Dia terus tarik necklace tu sambil cakap, "THIS IS ALESHA'S NECKLACEEE!!" dengan nada marah tau! I gelak-gelak je la pasal budak umur 3 tahun pun dah boleh paham benda kepunyaan dia ke tak. I took it off & i told her that I was gonna keep it safely in the drawer. Dia terus rampas je benda tu & nyorokkan dalam my handbag. Tapi I nampak la dia simpan kat mana & masa dia tak perasan I simpan la balik dalam drawer. My maid told me that when she woke up that morning dia tanya my maid,

Kiddo: Bibik, where's Mommy?
Maid: Mommy office
Kiddo: Where's Daddy?
Maid: Daddy officeee...
Kiddo: Bibik, bibik go and hit Mommy!
Maid: Eh, why?
Kiddo: Mommy wear Alesha's necklace...

Har har har....Ada ke bangun tido pun boleh teringat kat necklace dia. Mesti dia mimpi tu I curi benda tu..Patut la I balik kerja dia marah nampak i pakai dia punya necklace...


Wednesday, January 20, 2010

Hello peeps!

I ada dapat email pasal budak hilang. Hope we can do our parts in helping this family.
Here's the email:

Dear All,

At 2pm of 7 Jan 2010 , my colleague received a phonecall from her nursery that they have lost her daughter, aged 8, Malay at Sri Damansara area. Her name is Nurul Lyana. Nurul was out to buy ice-cream together with another little girl at around 12pm , but didn't go back to her nursery after that. As told by the other girl, an unknown makcik brought Nurul to see a cat.

Please forward this to as many as you could, we need to save her!!! Please help.
If you have any information, please call me at 012-3877510 or Esther at 012-660 6052.


Huang Lee Meng

Gadang Holdings Bhd

Nurul Lyana

pizza hut!

For today's lunch, me & my loyal lunch companions, ardyboyz & Miss AY, headed to Pizza Hut for our weekly cheesy santapan. We all ni in a month mesti ada a few times anak tekak nak makan pizza punya... So my wish to eat pizza was granted when my two buddies agreed to go there..Hehe...Thank you, babes!

These were what we had for lunch:

Mushroom soup & ape ntah (tastes like garlic bread but crispy) for starters
ardyboyz & Miss AY showing finger signs for approval

These two are must haves: parmesan cheese & tabasco
I have to have these kalau makan pizza

Cheesy lava pizza with cheesy chicken for topping for Missynols

Cheesy lava pizza with waikiki chicken for topping for ardyboyz

Cheesy chicken pizza for Miss AY

Kitorang perasan la ada adik waiter ni cam cute2 sikit, suka senyum & muka pakai foundation cam ala2 jambu gitu... i dared to ask his permission to take his pictures to put in my blog. Dia cam setuju jer... Har har har... I cakap la "akak nak ambik gambar boleh tak nak masuk dalam blog, adik layan kitorang bagussss!" Harus ada pujian-pujian menggunung sket, baru la dia nak... Masa nak balik pun I cakap "terima kasih ye dik...!!" dengan kuat-kuat sekali. hehe... If you were to go to Pizza Hut Ampang Park, look out for this adik. Dia layan bagus, murah dengan senyuman! His name is ANUAR...

Mula-mula dia cakap "Nanti kak, belum ready lagi!"
Macam malu-malu kucing gitu
(Check out his PINK watch!)

Sekarang baru ready
Ok, Anuar! Senyum sekarang!

Sporting la adik Anuar ni, next time we go there we surely want you to service us, hokeyyy??

On the way back, we spotted a few signs which represent my profile picture...Hehe...Masa ambik gambar tu rasa cam paparazzi pulak, tapi bukan ambik gambar manusia, I sebok ambik gambar signboards!

MISSYNOLS!! di tepi bangunan...

MISSYNOLS!! di atas tutup longkang

OKla, that's all for now...Till we meet again...Bubye!!


Hello dearie readers....

Semalam kan I makan nasi ayam penyet kat Wong Solo, kan... Well to tell uols the truth, I memang suka food yang pedas-pedas ni like sambal-sambal ke, cili-cili ke but unfortunately my cute tummy cannot stand chillies and hot & spicy food. My tummy can only accept cheesy stuff je...(Hohoho... perasan la pulak...) So by end of the day perut I dah memulas-mulas. Perut je memulas2 tapi tak rasa nak gi toilet lagi... Masa lepas habis office je nak gi to my car, baru la rasa nak gi toilet...So apa lagi, purging la....

Petang I went to Ikea with hubby...Masa tengah jalan2 shopping2 tu perut I memulas lagi rasa nak purging. My hubby siap marah lagi cakap I makan mengarut2... Itu la pasal, everytime I makan benda pedas2 or bercili2 mesti nak purging. Masa tu we all dah kat lower floor yang jual benda2 kaca, plates semua tu, I pun terpaksa la lari2 naik atas balik nak gi toilet yang sebelah tempat makan tu. Oh, I took quite some time jugak in the toilet, hehe... On the way out, I passed by this one guy with his two sons and heard their conversation:

Smaller boy: Bapak, tadi solat berapa rakaat, aaahh??
Father: (mumbled, mumbled) (Cos I didn't hear what he was saying)
Smaller boy: Hah?? 20 rakaat??? (kah! kah! kah! ada ke semayang 20 rakaat!!)
Bigger boy: Takde la, mana ada 20 rakaat...

Pastu I dah tak dengar dah apa dia cakap pasal I was rushing to catch up with hubby...

Dah habis shopping kat Ikea tu we went to Ikano la jalan2 pulak. Since I was still full sebab heavy lunch we just opted for Kluang Station je la for our light dinner. Kalau makan kat sini I selalu suka makan otak2 & meehoon siam (OH, meehon is one of my favvy!). Tapi since still kenyang lagi I order otak2 je la...Pastu I nampak dia jual telur separuh masak, I pun order la tu jugak..Hihi...

Telur ayam kampong tuuu...Quick booster for great performance! Hahaa!!!

Five pieces of otak-otak

Hubby had this, Karipap
(inti dia cam karipap Ikea, ada telur & kentang. Ayam je takde)

Itu pun kenyang giler...Nasib baik tak makan heavy sangat...pastu kitorang gi solat & shopping2 sikit... Masa nak balik tu I nampak la ada Chinese family ni. Maid dia ada dua orang and each maid was carrying a baby. Kira ada 2 babies la. Maybe twins la kot cos dua2 maid pegang babies. Same size, same hairstyle, rambut cacak2. And ada a little girl about 4-5 years old tengah makan ice cream. At that time we (me & the family) were standing in front of Ace Hardware shop. I was waiting for hubby yg tengah beli something from the shop. Kat depan shop tu ada a few bounce houses, animal rides etc like kids' area la... I heard one the maids tu talking with the little girl, they were talking in Malay of course.

Maid & girl: Bla Bla Bla....
Maid: Itu mainan itu bukan untuk dijual, mehhhh....

Whoaa.... cakap bahasa Indon tapi hujung ayat ada "Mehhh". Cayalah! ye la if u notice when we talk to Chinese, be it in English or Malay, mesti nak slot in word "Mehh" tu kan?? Indon2 ni pun nak Malaysianise kan percakapan diorang jugak, hehe...

Orait...gotta go!

Tuesday, January 19, 2010

kedudukan betul sewaktu sujud

Assalamualaikum pretty people & Hello everybody...

This time I want to share some important information with u guys and hope that by spreading this useful tip we can learn more and disseminate this info with other people.

I got this email just now from a friend and felt that I have to share this with my beautiful readers sebab berkongsi ilmu yang bermanfaat itu adalah wajib untuk diamalkan. Below are pictures of a few positions on sujud. You can see for yourself which category you fall into.

Luckily I memang bersujud dengan kelepetkan my toes. That's the correct way, rite?? Yang lain positions tu macam lawak la pulak.. Ada toes yang dikelepetkan, ada yang menjulur terkeluar. Kah! Kah! Kah! Ish, jahat la pulak I pegi gelakkan contoh2 ni... I pun tak tau la jugak cara I sembahyang ni proper ke tak... Hopefully semuanya diterima oleh Allah.... Jap, jap, satu gambar tu sebeleh kaki senget, sebelah lagi straight. Hihi.... (sempat lagi nak gelakkan orang!)

Okla, entry kali ini berunsur keagamaan sikit. Semoga I pun mendapat pahala bila berkongsi dengan ramai orang... InsyaAllah....


Good afternoon, people!

Tadi I went out with my dear friend Miss RAR to Brothers, Ampang to get some carpets for our cars. It's an accessories shop for cars where you can get anything / everything there... Fuh! Gila ganas tuh kitorang yang dua2 org perempuan pegi kedai accessories keta...Cayalah! We wanted to fix some carpets (carpet ke? ala yang macam carpet bulu2 yang orang letak atas carpet kereta tak nak kasi kotor carpet tu la) so that our existing carpets won't get dirty. Of course we went there with separate cars but I led the way cos I know the place. At first we went to Bandar Baru Ampang cos all this while I know there was big Brothers shops there. When we reached the place, terkujat2 betul I cos the shops where it was supposed to be takde langsung tulis Brothers. Masa tuh I dah gabra takut Miss RAR maki pulak I sebab berlagak tau tempat tu. Luckily I called hubby & he said Brothers has moved to a new location near Taman Dagang. It's bigger now and can easily be seen from the main road. So off we went there & got the cars fixed.

It took us very short time & later we headed to a nearby restaurant to get our tummies bloated with FOOD!


A very happy lady.
Miss RAR, seen here smiling cos her face will be exposed in a blog!

Miss RAR, smiling again cos her car now has new carpets...

This is what we have for lunch. Rice with Ayam Penyet. Yummeh!!

Sambal with sambal kicap, to go with the rice. Miss RAR could not stand its pedas!

I took picture of this which is hung above the sink. Malu jugak cos ramai giler orang beratur nak basuh tangan...

Then when our tummies were already full, baru la we all balik office... Hope our hubbies are proud to have their wives to be very independent buat kerja orang lelaki... hehe...

p/s: Miss RAR, now your special request is fulfilled!