Tuesday, January 19, 2010

Lunchie...

Good afternoon, people!

Tadi I went out with my dear friend Miss RAR to Brothers, Ampang to get some carpets for our cars. It's an accessories shop for cars where you can get anything / everything there... Fuh! Gila ganas tuh kitorang yang dua2 org perempuan pegi kedai accessories keta...Cayalah! We wanted to fix some carpets (carpet ke? ala yang macam carpet bulu2 yang orang letak atas carpet kereta tak nak kasi kotor carpet tu la) so that our existing carpets won't get dirty. Of course we went there with separate cars but I led the way cos I know the place. At first we went to Bandar Baru Ampang cos all this while I know there was big Brothers shops there. When we reached the place, terkujat2 betul I cos the shops where it was supposed to be takde langsung tulis Brothers. Masa tuh I dah gabra takut Miss RAR maki pulak I sebab berlagak tau tempat tu. Luckily I called hubby & he said Brothers has moved to a new location near Taman Dagang. It's bigger now and can easily be seen from the main road. So off we went there & got the cars fixed.

It took us very short time & later we headed to a nearby restaurant to get our tummies bloated with FOOD!

WONG SOLO, AMPANG!!

A very happy lady.
Miss RAR, seen here smiling cos her face will be exposed in a blog!

Miss RAR, smiling again cos her car now has new carpets...


This is what we have for lunch. Rice with Ayam Penyet. Yummeh!!


Sambal with sambal kicap, to go with the rice. Miss RAR could not stand its pedas!


I took picture of this which is hung above the sink. Malu jugak cos ramai giler orang beratur nak basuh tangan...

Then when our tummies were already full, baru la we all balik office... Hope our hubbies are proud to have their wives to be very independent buat kerja orang lelaki... hehe...

p/s: Miss RAR, now your special request is fulfilled!

11 comments:

AY said...

OMAIGOD!!!!OMAIGOD!!!!OMAIDOD!!!

How cud u guys did this to me? why not inviting me...mentang2 aku xder keta, korang ketepikan aku.Ceh...i hate u ouls. pegi makan ayam solo ke wang solo ker...ada aku kesah!!!

AKU MAAAJUUUUUUUUKKKKKKK!!!!!

P/S ok tak entry aku...cam garang kan!!!!!!huauahuhauhauaaa....

Fendy Amin said...

I will not be surprised if both your hubbies will check your cars tonite to ensure you guys picked the right colour... I hope you guys didn't pick "pink"..did you?

Mis Lady U said...

agan lah majukkkk,, tadi memang plan nak ajak you,, tapi takut you tunggu lama nak buat keta tu, tut-tut kejab aje,,,

Miss Nols thank you,, akhir nya ada gak muka i

AY said...

jap..jap...aku nak add lagi komen.by the way,miss RAR tue ingat nie blog dia ke.lebih2 pulak posing.empunya blog sendiri mau secret identity..

p/s Miss RAR, senyumanmu tak kan dilupai oleh abg rahman bangla petronas.Lariiiiii!!!!

zam said...

I pun nak maaaajukkkkk sebab RAR tahu I suka makan ayam penyek tu tapi u all pergi senyap-senyap. Hai jawabnya terliuqlah I lagi. Tapi nak buat macam mana AY I pun senasib dengan you org xder ketalah kan. Kita maaaajukkkk sama-sama

Mis Lady U said...

FA-- mula-mula akak nak merah tapi missynols tak beri,,,,

Mis Lady U said...

oklah ZAM and AY,,, nanti aku bawak kau orang ye,,, promise,,,tapi memang sedap giler awang solo ni,,, tapi aku tak tahan plak,, pedas,,
maafkan kami,, maafkan kami,maafkan kami

ardyboyz79 said...

Awat tak bagitau awaii2...jom laa gi sesama esok, dah terliuq dah nie....jom aaa, jom aaa, jom aaa.....

p/s: ada berani naik vios esok...hehehhe!

zam said...

kalau nak bawak maknanya AY dia nak belanja kita. yahoooooo. RAR nak belanja ayam penyek tapi takkan makan takada ayerrrrnya.Minum ayak apa

MISSYNOLS said...

wahhhh...ramai giler org majukkk... jom kita gi esok tapi tanak naik vios Lady U...nak naik pesona GPS ardyboyz...JOMMMMM!

Mis Lady U said...

boli-boli naik vios,, carpet baru tau

tadi minum air avokat,,, sodap,, gambar tak de plak kan,,